Praktijk SPEL Haarlemmermeer gaat stoppen per 1 januari 2023

Psychologenpraktijk SPEL (Samenwerkende Psychologen in de Eerste Lijn) aan de Hoofdweg 737 sluit per 1 januari 2023 haar deuren wegens pensionering en het gebrek aan opvolgers.

OVER ONS

Onze psychologen werken samen met jou aan verbetering

Ik ben afgestudeerd in Klinische en Gezondheidspsychologie aan de universiteit Leiden in 2003. Sindsdien werk ik als psycholoog bij de ParnassiaGroep in Zoetermeer, waar ik op verschillende afdelingen ervaringen heb opgedaan. Wat behandeling betreft, heb ik ervaring op het gebied van angst en depressie, seizoensgebonden stemmingsklachten, post traumatische stress stoornis, negatief zelfbeeld, slaapproblemen, emotieregulatie en het diagnosticeren en begeleiden van ADHD-klachten. Naast mijn werk bij Parnassia, wilde ik graag een nieuwe uitdaging aangaan, echter dan dichter bij huis. Daarom kom ik per januari 2021 het psychologenteam van SPEL Haarlemmermeer versterken. Ik werk voorlopig op de dinsdag, en wil dit in de loop van het jaar uitbreiden naar de woensdag.

Ik ben psycholoog NIP, cognitief gedragstherapeut bij de VGCt en in het bezit van de aantekening psychodiagnostiek. Klacht gericht werken, in het hier en nu, is wat ik graag doe, maar indien er sprake is van onderliggende problematiek, ook inzicht gevend.

Kwalificaties:

 • Lidmaatschap NIP
 • Lidmaatschap VGCt

Wij zijn aangesloten bij:


 • emdr-65x288

  emdr-65x288

 • nip-65x288

  nip-65x288

 • nvgzp-65x288

  nvgzp-65x288