Praktijk SPEL Haarlemmermeer gaat stoppen per 1 januari 2023

Psychologenpraktijk SPEL (Samenwerkende Psychologen in de Eerste Lijn) aan de Hoofdweg 737 sluit per 1 januari 2023 haar deuren wegens pensionering en het gebrek aan opvolgers.

OVER ONS

Onze psychologen werken samen met jou aan verbetering

PRAKTIJK VAN SAMENWERKENDE PSYCHOLOGEN

Onze praktijk in Hoofddorp bestaat uit een vast team van samenwerkende psychologen. Al onze psychologen hebben de universitaire studie psychologie afgerond (meestal klinische psychologie of ontwikkelingspsychologie). Ook na het afstuderen hebben zij de nodige nascholing en training gehad en ruimte therapie-ervaring opgedaan. Dat heeft de S.P.E.L. psychologen de kwalificatie GZ-psycholoog (GZ = gezondheidszorg) opgeleverd, wat betekent dat we ingeschreven staan in het betreffende BIG-register - een overheidsregister voor erkende werkers in de gezondheidszorg.

Alle psychologen hebben een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut. Op de praktijk ligt, van ieder afzonderlijke psycholoog, het statuut ter inzage.

De psychologen van S.P.E.L. zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, zoals bijvoorbeeld het NIP , De Nederlandse vereniging voor EMDR , PsyZorg Haarlemmermeer Kennemerland , de NVPP . Dit betekent o.a. dat wij een beroepscode hebben en op regionaal nivo samen werken.

Ons team van psychologen

 

 

 

DSCF0907

ONZE KERNWAARDEN

WELKOM ZIJN

We vinden het belangrijk dat iedereen welkom is, en iedereen zich welkom voelt.

SAMENSPEL

We houden van een menselijke relatie waarbij er geen hierarchie is tussen therapeut/psycholoog en client, maar samenspel.

LAAGDREMPELIG

We proberen onze werkwijze en onze praktijk zo laagdrempelig mogelijk te maken binnen de voorgedragen kaders van de regelgeving.

 

Wij zijn aangesloten bij:


  • emdr-65x288

    emdr-65x288

  • nip-65x288

    nip-65x288

  • nvgzp-65x288

    nvgzp-65x288