NIEUWS

Informatie en nieuws van S.P.E.L. Haarlemmermeer

Psychologenpraktijk SPEL (Samenwerkende Psychologen in de Eerste Lijn) aan de Hoofdweg 737 sluit per 1 januari 2023 haar deuren wegens pensionering en het gebrek aan opvolgers.

Onze praktijk startte in oktober 1995 aan het Skagerrak en was vanaf juli 2005 gevestigd aan de Hoofdweg 737, vlak bij de Molen en het Fort. In de loop der jaren hebben een wisselend aantal psychologen bij SPEL gewerkt.

De beide huidige praktijkhouders, Joke Donk en Hedy Henstra hebben het langst bij SPEL gewerkt, n.l. vanaf 2001 tot heden. Joke Donk gaat met pensioen en Hedy Henstra zet haar werk voort in Heemstede.

Beide psychologen kijken met veel plezier en trots terug op de afgelopen 21 jaar waarin zij vorm hebben gegeven aan de praktijk en zich steeds hebben in gezet voor goede psychologische hulpverlening. En zich daarnaast hebben weten aan te passen aan steeds nieuwe regels en eisen voor psychologen.

Verder nemen afscheid Jane Rozenblad, die vanaf 2015 ons team is komen versterken. En tot slot bedanken wij Leonore ten Voorde die vanaf 2021 bij ons team is gekomen.

Zij beiden gaan hun werk als psycholoog elders voortzetten. Wij danken hen voor hun inzet en betrokkenheid bij de praktijk.

Hedy Henstra kan cliënten blijven aan nemen in de andere praktijk waar zij ook werkt, nl bij De Nieuwe Dreef Psychotherapie, Heemsteedse Dreef 38 in Heemstede.

Wij danken alle huisartsen, POH’s GGZ en overige verwijzers voor de goede samenwerking en danken onze cliënten voor het in ons gestelde vertrouwen.

Gepubliceerd: dinsdag 11 oktober 2022 14:49