NIEUWS

Informatie en nieuws van S.P.E.L. Haarlemmermeer

Psychologenpraktijk SPEL (Samenwerkende Psychologen in de Eerste Lijn) aan de Hoofdweg 737 sluit per 1 januari 2023 haar deuren wegens pensionering en het gebrek aan opvolgers.

Lees meer...
Gepubliceerd: dinsdag 11 oktober 2022 14:49

Na 4,5 half jaar samenwerking heeft onze collega Edtih Stutterheim afscheid van onze praktijk genomen.We zullen haar inzet, collegialiteit en deskundigheid missen!

We wensen haar nog vele mooie, fijne pensioenjaren toe!

 

Gepubliceerd: woensdag 14 september 2022 19:15

Wij zoeken een collega gz-psycholoog, een klinisch psycholoog of psychotherapeut  om ons team.van SPEL te versterken. Je werkt zelfstandig met eigen contracten maar vindt daarnaast ondersteuning van het team zoals bij intervisie en andere vormen van overleg. Wij bieden een fijne, professionele werkomgeving. Bij interesse graag contact opnemen via info@spel-haarlemmermeer.nl of 023-5632678.

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 12:19

Na vele  jaren in onze praktijk gewerkt te hebben, heeft onze collega Marjanne Vermeer afscheid van ons genomen. Zij gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Wij bedanken haar voor haar collegialiteit en grote inzet voor de praktijk.

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 08:35

Sinds vandaag is de hele website van S.P.E.L. Haarlemmermeer voorzien van een SSL certificaat. Dat betekent dat de site nu standaard gebruik maakt van een https:// website adres in plaats van http://.

Lees meer...
Gepubliceerd: vrijdag 22 april 2016 15:14

De nieuwe website van S.P.E.L. Haarlemmermeer is live gegaan!

Er is hard gewerkt om alle benodigde informatie aan de site toe te voegen zoals bijvoorbeeld een lijst met Veel Gestelde Vragen. De site is bovendien nu ook te bekijken met mobiele telefoons en tablets.

Lees meer...
Gepubliceerd: vrijdag 12 februari 2016 08:31

Subcategorieën

Per januari hebben wij een nieuwe collega in ons Team, Leonore ter Voorde. Wij zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. Voor verdere informatie zie 'Ons Team".

 

Sinds 16 maart bieden wij in het kader van de ontwikkelingen rond het Coronavirus ook telefonische consulten of beeldbellen via smartphone, tablet of laptop/desktop (zoals face-time, en Skype) via een beveiligde weg. Wij hebben ervaring met deze wijze van behandelen en dit zijn goede vervangers van face-to-face contact gebleken.   

Sinds januari 2021 hebben wij een nieuwe collega, Leonore ten Voorde en zij heeft ruime ervaring in de ggz. Voor meer informatie, zie 'ons team'.