Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer

alt=

De psychologen van S.P.E.L. zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Dit betekent o.a. dat wij een beroepscode hebben en op regionaal nivo samen werken.

Sinds 16 maart bieden wij in het kader van de ontwikkelingen rond het Coronavirus ook telefonische consulten of beeldbellen via smartphone, tablet of laptop/desktop (vergelijkbaar met face-time en Skype) via een beveiligde weg.  

Read more

Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer

alt=

Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer in Hoofddorp is een praktijk van samenwerkende psychologen in de eerste lijn, d.w.z. in direct contact met de huisarts en de praktijkondersteuner van de huisarts.

Sinds 16 maart bieden wij in het kader van de ontwikkelingen rond het Coronavirus ook telefonische consulten of beeldbellen via smartphone, tablet of laptop/desktop (vergelijkbaar met face-time en Skype) via een beveiligde weg.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read more

Wachtlijst

alt=

Informatie

Op dit moment hebben wij een wachttijd van ongeveer 8 weken. Meer informatie & details >>
 

Read more

Eigen risico

alt=

Regelgeving

In 2021 geldt, net als in 2020, een eigen risico van €385 en er is een verwijzing door de huisarts vereist om voor vergoeding in aanmerking te komen.

 

Read more

PSYCHOLOGISCHE HULP

De psychologen van S.P.E.L. Haarlemmermeer bieden behandelingen aan jong volwassenen (vanaf 18 jaar) en volwassenen.

  • De basisgeneralistische geestelijke gezondheidszorg (basisggz) is gericht op kortdurende behandeling.

Er zijn verschillende behandelmethodes voor kortdurende behandeling van psychologische problemen.

Wij S.P.E.L. psychologen werken als zelfstandige psychologen samen en hanteren eenzelfde visie en hebben veelal dezelfde ideeën over ons werk. Wij bieden hulp met een persoonlijke, praktische en professionele aanpak. Onze werkwijze is laagdrempelig en cliëntgericht, d.w.z. een vriendelijke en empatische houding naar de cliënt en samen werken we aan de hulpvraag. De behandelingen zijn voor een breed publiek toegankelijk wat betreft leeftijd opleiding en achtergrond. Bij sommige psychologen is het mogelijk de behandeling in de Engelse taal te doen.

Met huisartsen en andere verwijzers /zorgverleners werken wij goed samen. De psychologen werken vooral met EMDR bij de behandeling van trauma’s, Bij specifieke angsten en negatief zelfbeeld kan vaak een combinatie van cognitieve gedragstherapie en EMDR tot een goed resultaat leiden. Bij psychologische klachten wordt gebruik gemaakt van o.a. cognitieve gedragstherapie , cliëntgerichte en inzicht gevende therapie, lichaamsgerichte therapieën ( o.a.Pessotherapie, ademhalingstechnieken), mindfulness al naar gelang de mogelijkheden van de therapeut en de cliënt.

 

 

Nieuwsberichten

S.P.E.L. Haarlemmermeer


Praktijkruimte te huur in Hoofddorp

Wij zoeken een collega gz-psycholoog, een klinisch psycholoog of psychotherapeut  om ons team.van SPEL te versterken. Je werkt zelfstandig met eigen contracten maar vindt daarnaast ondersteuning van het team zoals bij intervisie en andere vormen van overleg. Wij bieden een fijne, professionele werkomgeving. Bij interesse graag contact opnemen via info@spel-haarlemmermeer.nl of 023-5632678.

Read more

Afscheid collega Marjanne Vermeer

Na vele  jaren in onze praktijk gewerkt te hebben, heeft onze collega Marjanne Vermeer afscheid van ons genomen. Zij gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Wij bedanken haar voor haar collegialiteit en grote inzet voor de praktijk.

Read more

Website versleuteld - uw gegevens veilig verstuurd

Sinds vandaag is de hele website van S.P.E.L. Haarlemmermeer voorzien van een SSL certificaat. Dat betekent dat de site nu standaard gebruik maakt van een https:// website adres in plaats van http://.

Read more

Nieuwe website live

De nieuwe website van S.P.E.L. Haarlemmermeer is live gegaan!

Er is hard gewerkt om alle benodigde informatie aan de site toe te voegen zoals bijvoorbeeld een lijst met Veel Gestelde Vragen. De site is bovendien nu ook te bekijken met mobiele telefoons en tablets.

Read more