Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer


De psychologen van S.P.E.L. zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Dit betekent o.a. dat wij een beroepscode hebben en op regionaal nivo samen werken.

 


Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer


Psychologenpraktijk S.P.E.L. Haarlemmermeer in Hoofddorp is een praktijk van samenwerkende psychologen in de eerste lijn, d.w.z. in direct contact met de huisarts en de praktijkondersteuner van de huisarts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wachtlijst
Eigen bijdrage

Eigen bijdrage

Regelgeving

In 2018 geldt, net als in 2017, een eigen risico van €385 en is een verwijzing door de huisarts vereist.

PRAKTIJK VAN SAMENWERKENDE PSYCHOLOGEN

Onze praktijk in Hoofddorp bestaat uit een vast team van samenwerkende psychologen. Al onze psychologen hebben de universitaire studie psychologie afgerond (meestal klinische psychologie of ontwikkelingspsychologie). Ook na het afstuderen hebben zij de nodige nascholing en training gehad en ruime therapie-ervaring opgedaan. Dat heeft de S.P.E.L. psychologen de kwalificatie GZ-psycholoog (GZ = gezondheidszorg) opgeleverd, wat betekent dat we ingeschreven staan in het betreffende BIG-register - een overheidsregister voor erkende werkers in de gezondheidszorg. Alle psychologen hebben een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut. Dit ligt, van iedere afzonderlijke psycholoog, ligt ter inzage in de praktijk. 

Nieuwsberichten

S.P.E.L. Haarlemmermeer


12 okt 2018

Afscheid collega Marjanne Vermeer

Na vele  jaren in onze praktijk gewerkt te hebben, heeft onze collega Marjanne Vermeer afscheid van ons genomen. Zij gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Wij bedanken haar voor haar collegialiteit en grote inzet voor de praktijk.

Read more

22 apr 2016

Website versleuteld - uw gegevens veilig verstuurd

Sinds vandaag is de hele website van S.P.E.L. Haarlemmermeer voorzien van een SSL certificaat. Dat betekent dat de site nu standaard gebruik maakt van een https:// website adres in plaats van http://.

Read more

12 feb 2016

Nieuwe website live

De nieuwe website van S.P.E.L. Haarlemmermeer is live gegaan!

Er is hard gewerkt om alle benodigde informatie aan de site toe te voegen zoals bijvoorbeeld een lijst met Veel Gestelde Vragen. De site is bovendien nu ook te bekijken met mobiele telefoons en tablets.

Read more

19 dec 2013

GGZ aangeboden in 4 echelons

Per 1 januari 2014 is de GGZ aangeboden in vier echelons:

  • Zelfhulp
  • Huisartszorg en praktijkondersteuning (HA + POH)
  • Generalistische Basis GGZ (GB GGZ)
  • Gespecialiseerde GGZ (GGGZ)
Read more